MAEV

Therapie & Coaching

Open aanwezig

 39,00

Open aanwezig

 39,00

Zie je het overzicht niet, moeite met focus, word je geleefd, heb je moeite jezelf en je leven te accepteren zoals het nu is, kun je niet (meer) genieten? Dit programma brengt je naar het hier en nu. En creëert in het werkboek ruimte om (autopilot) stressvolle patronen te zien, te gaan voor wat er voor jou toe doet en realistische doelen te stellen omtrent je binnenwereld en leven vandaag.

 

Waarom

  • Je bent op zoek naar helderheid, acceptatie, focus, meer ‘hier en nu’
  • Je wil een meditatiebeoefening starten  
  • Je ervaart (innerlijke) chaos en weet niet hoe ermee om te gaan en/of waar te beginnen
  • Je weet niet waar en hoe te focussen op wat er belangrijk voor je is.
  • Je hebt moeite je binnenwereld en/of leven te accepteren zoals het is

 

Wat

  • Dit programma brengt je meer helderheid, focus, acceptatie in lijf, voelen en denken en brengt tegelijk in beweging en integratie vanuit realistische doelen.
  • Reflectiemomenten in werkboek vragen je dagelijks hoe het met je is, helpt je prettige, onprettige en neutrale ervaringen in lichaam & geest helder krijgen, wat dit voor je betekent en heldere innerlijke en/of uiterlijke doelen te stellen.
  • Zeer geschikt om in de ochtend mee te beginnen, midden op de dag een goede reminder of een mooie om de dag mee af te sluiten. 

 

Hoe
Door 25 minuten stil te zitten of liggen en je binnenwereld in interactie met je buitenwereld in dat moment te leren ervaren zoals het is, ontstaat er helderheid en acceptatie op en in lichaam, gevoel, gedachten (patronen), zintuigen, in interactie met leven. Via het werkboek word je in beweging gebracht oa door heldere innerlijke en/of uiterlijke t0-do’s voor vandaag.

 

Ideaal tijdstip: 1 keer per dag
Duur programma: werkboek gemaakt voor 28 dagen
Duur meditatie: 25 minuten (Programma bevat 2 meditaties: 1 meditatie zonder achtergrondmuziek, 1 meditatie met achtergrond muziek)
PDF werkboek: ongeveer 20 pagina’s te downloaden en hardcopy uit te printen (1) Uitleg meditatie & achtergrond, 2) Intenties, 3) Werkboek dagelijkse reflectie, 4) Eindreflectie)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Open aanwezig” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Programma's uit deze categorie

Alle programma's

10+ programma's

Yoga Nidra Diepe Ont-spanning

 39,00

Totaal

Ademruimte in je leven

 39,00

Totaal

Open aanwezig

 39,00

Totaal